TAROM oferă bilete promoționale de la 130 de euro dus-întors: află care sunt destinațiile disponibile

TURISM. TAROM lansează oferte speciale pentru destinaţii interne, cu preţuri începând de la 130 euro pentru călătorii dus-întors, informează compania printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, biletele pot fi achiziţionate în perioada 5 – 7 iulie 2024, iar călătoriile se pot efectua între 1 şi 30 august 2024.

“Prin achiziţionarea biletelor de avion în perioada 5 – 7 iulie 2024, pasagerii TAROM beneficiază de un tarif promoţional care începe de la 130 de euro pentru călătorii dus-întors pe rutele cu plecare din Bucureşti către Baia Mare, Iaşi, Satu Mare sau Suceava, în perioada de călătorie 1 august – 30 august (data ultimului retur)” se menţionează în comunicat.

În primul weekend din luna iulie, TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale, oferind călătorilor posibilitatea de a explora destinaţii interne la preţuri avantajoase.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 25 iunie 2010, TAROM este membră a Alianţei SkyTeam. Transportatorul naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi operează 70 de destinaţii, fie cu propriile aeronave, fie prin parteneriate code share. Din anul 1993, TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare