Tedx Cornișa Women – seară atinsă de îngeri (galerie foto)

EVENIMENT. Sâmbătă, 5 noiembrie, s-a desfășurat, în cel mai glorios mod – TedX Cornișa Women, la Casa de cultură Mihai Eminescu din Târgu Mureș.

Au fost invitate 10 femei speaker, fiecare având o greutate de necontestat în peisajul social autohton, și nu numai. Le-am ascultat pe toate cu sufletul la gură, absorbind fiecare cuvânt, asimilând fiecare stare transmisă. Însă de departe cele care m-au impresionat până la lacrimi, au fost fără doar și poate, Maia Morgenstern și Elena Lasconi. Două povești pe cât de diferite, pe atât de asemănătoare prin forța lor interioară, adâncimea sufletească, devotamentul, loialitatea și autenticitatea lor. M-am privit în ele amintindu-mi că toate aceste calități esențiale zac în fiecare din noi, putând fi accesate la orice pas. Rolul celor care sunt aleși să vorbească lumii este doar de a ne redirecționa spre noi înșine, spre acele căi interioare secrete, înțelegând că nu suntem deloc diferiți ci că suntem toți plămădiți din același aluat.

Am avut șansa de a sta foarte aproape de domniile lor, scăldându-mă în energia puternică pe care o emanau cu atâta naturalețe. Le-am pozat dorind cu ardoare să redau ce simt eu acolo, prin fotografiile mele.

A fost o seară plină de culori, culori vii, de strălucire și multe zâmbete, gânduri bune și speranță. Fiecare speaker a părăsit scena lăsând o licărire pozitivă în sala plină de fețe deschise si vesele. S-a râs, s-a și plâns…

Această seară a fost precum atingerea unei aripi de înger. M-a ridicat, m-a scuturat și m-a reîntregit ca femeie.
Avem nevoie de cât mai multe astfel de evenimente pentru a nu uita că ne leagă un suflet și că e atât de frumos când ne trăim laolaltă, în admirație, susținere, înțelegere, acceptare dar mai ales iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare