Tehnologie care schimbă regulile jocului pentru energia regenerabilă de pe acoperișuri – poate înlocui până la 16 panouri solare

TEHNOLOGIE. Soluția inovatoare patentată de Aeromine generează cu până la 50% mai multă energie decât soluțiile solare echivalente, recoltând cea mai performantă sursă de energie regenerabilă disponibilă, la costuri egale sau mai mici.
 
Energia regenerabilă este esențială pentru atenuarea schimbărilor climatice și pentru crearea unei căi către independența energetică. Cu toate acestea, opțiunile actuale pentru acoperișuri, cum ar fi panourile solare și micile turbine eoliene, sunt limitate în ceea ce privește cantitatea de energie pe care o pot produce, necesită o amprentă mare și au cicluri de viață relativ scurte.
 
Aeromine funcționează în cele mai extreme condiții meteorologice și produce energie atunci când cererea de energie este cea mai mare.
 
Designul aerodinamic patentat al Aeromine captează și amplifică fluxul de aer al clădirii chiar și la viteze scăzute ale vântului (8 km/h), similar profilurilor aerodinamice de pe o mașină de curse.
Spre deosebire de turbinele care necesită palete rotative ale rotorului și multe piese mobile, ceea ce le face predispuse la probleme de întreținere, soluția Aeromine, nemișcată și durabilă, generează mai multă energie într-un spațiu mai mic.
 
Aeromine este proiectată pentru instalarea pe clădiri cu acoperișuri mari și plate, cum ar fi: depozite și centre de distribuție, instalații de producție,clădiri de birouri, ansambluri rezidențiale, magazine, etc..
 
Soluția de înaltă performanță de la Aeromine, combinată cu opțiunile de energie solară existente, poate genera 100% din necesarul de energie al unei clădiri.
Proiectat pentru a se integra perfect cu soluțiile solare existente, Aeromine este elegant, silențios și ușor de instalat, ceea ce îl face o soluție de energie regenerabilă la fața locului rentabilă și eficientă din punct de vedere al spațiului.
 
O singură unitate Aeromine furnizează aceeași cantitate de energie ca până la 16 panouri solare.
 
Înțelegând potențialul neexploatat al energiei eoliene și limitările opțiunilor energetice existente pe acoperișuri pentru captarea acesteia, fondatorii Aeromine și-au imaginat o soluție mai bună, care ar fi mult mai productivă. După cercetări și dezvoltări semnificative, au creat tehnologia patentată a profilului aerodinamic din spatele Aeromine.
 
Tehnologia reprezintă un salt major înainte față de turbinele eoliene distribuite tradiționale, care nu sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor de pe acoperișuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare