Teleki Trail 2023: Explorează Munții Gurghiului într-un concurs de Trail Running și Bicicletă

CONCURS. Societatea Carpatină Ardeleană Târgu Mureș vă invită să vă testați rezistența și să vă bucurați de frumusețea Munților Gurghiului participând la cea de-a XVI-a ediție a concursului Teleki Trail, care va avea loc pe data de 23 septembrie 2023. Evenimentul promite o zi plină de aventură și peisaje pitorești într-unul dintre cele mai impresionante locuri din România.

Distanțe pentru Toate Preferințele:
Pentru a satisface toate nivelurile de pregătire fizică și preferințele participanților, Teleki Trail oferă patru distanțe diferite:

Traseu de 10 km: Ideal pentru cei care preferă drumeția și descoperirea frumuseților naturii pe jos. Este disponibilă și o tură cu ghid pentru această distanță, pentru cei care nu doresc să participe la concurs.

Traseu de 25 km: Pentru alergătorii și drumeții mai experimentați, acest traseu oferă o provocare mai mare și vă permite să explorați mai mult din frumusețea Munților Gurghiului.

Traseu de 35 km (cu bicicletă): Pentru iubitorii de ciclism, acest traseu cu bicicleta prin munți vă va testa abilitățile și rezistența.

Traseu de 45 km: Acest traseu mai lung și provocator este destinat alergătorilor cu experiență și pasionaților de aventură care doresc să parcurgă distanțe mai mari în mijlocul naturii.

Detalii ale Evenimentului:

Înregistrarea: Înregistrarea participanților va avea loc în ziua de vineri, 22 septembrie, între orele 18:00 și 21:00, și în dimineața concursului, sâmbătă, 23 septembrie, între orele 6:00 și 9:45.

Programul Cursei:

Traseul de 45 km:
6:45 – Ședință tehnică
7:00 – START
Traseul de 25 km:
8:15 – Ședință tehnică
8:30 – START
Traseul de 25 km CU GHID:
9:00 – START
Traseul de 10 km:
9:15 – Ședință tehnică
9:30 – START
Traseul de 10 km CU GHID:
10:15 – START
Traseul de 35 km CU BICICLETĂ:
9:45 – Ședință tehnică
10:00 – START
14:00 – Gulaș
Prețurile:

Taxa totală de înscriere este de 80 de lei.
Reducerile se aplică după cum urmează:
Membrii cluburilor sportive / studenți / pensionari: 70 lei
Copii (7-18 ani): 40 lei
Copiii sub 6 ani participă gratuit
Grupuri (minimum 10 copii): 30 lei / persoană
Pachetul Participanților:

Hartă (la cerere)
Caiet de parcurs, cu descrierea traseului (pentru traseele de drumeție)
Pachet de dulciuri
Jumătate de litru de apă
Ceai cald
Gulaș la întoarcere
Cadou surpriză
Premii pentru Câștigători:

Diplomă
Cadou din partea sponsorilor
Înscrieri Online:
Toate înscrierile se vor face exclusiv online prin intermediul site-ului oficial al evenimentului: https://teleki.ekemvh.ro/race/signup.

Teleki Trail 2023 promite o zi de aventură în mijlocul naturii, oferind participanților posibilitatea de a descoperi și de a experimenta frumusețea Munților Gurghiului. Așadar, pregătește-ți echipamentul, înscrie-te online și pregătește-te pentru o experiență inedită în Munții Gurghiului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare