TELUS International România are un nou vicepreședinte de operațiuni

SCHIMBĂRI. TELUS International România, un inovator în domeniul experienței digitale a clienților (CX), care proiectează, construiește și livrează soluții de ultimă generație, inclusiv AI și moderare de conținut, a anunțat astăzi numirea Corinei Tiu în funcția de vicepreședinte de operațiuni pentru România, unde va superviza operațiunile companiei în această țară.

Corina Tiu lucrează în cadrul TELUS International din 2019, unde a gestionat 10 conturi din cadrul organizației în calitate de Director de Operațiuni. Înainte de a se alătura TELUS International, Corina a deținut roluri progresiv de conducere de-a lungul carierei sale de 15 ani în mediile de afaceri BPO și Shared Service Center, inclusiv în industriile auto, financiară și turistică.

Sunt foarte entuziasmat să îmbrățișez acest nou rol în cadrul TELUS International și să construiesc în continuare, împreună cu întreaga echipă de conducere, planurile noastre strategice de creștere care ne vor permite să valorificăm noi oportunități, consolidând în același timp angajamentul nostru față de membrii echipei noastre și față de comunitățile locale din România. Sunt foarte mândră să susțin echipa noastră extraordinară în acest nou capitol al TELUS International România, cu oamenii săi extraordinari, cultura de grijă și serviciile excelente, iar împreună vom continua să conducem schimbări pozitive, să realizăm o creștere sustenabilă și să oferim opțiuni de carieră consistente pe piața locală.”, spune Corina Tiu, Vicepreședinte Operațiuni, TELUS International România.

Corina Tiu a preluat conducerea companiei de la Dave Lowther, fostul vicepreședinte al operațiunilor pentru România, care a trecut la un nou rol de vicepreședinte pentru integrare și suport operațional în Europa. Atât Corina Tiu, cât și Dave Lowther sunt susținuți de Kristina Ivanova, vicepreședinte regional de operațiuni, TELUS International Europe.

Corina a avut o contribuție semnificativă la succesul afacerii TELUS International în România, iar această promovare a fost un pas natural pentru ea în cadrul organizației. Sunt convinsă că ea va continua munca extraordinară depusă de Dave Lowther la conducerea echipei noastre din România, poziționând TELUS International ca un furnizor de frunte de experiențe excepționale pentru clienți și un angajator de elecție în regiune.”, adaugă Kristina Ivanova, vicepreședinte regional al operațiunilor, TELUS International Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare