TENIS – Capitala Moldovei pe harta tenisului feminin românesc

SPORT. Săptămâna viitoare, 1 și 7 august, va avea loc în premieră, turneul feminin WTA 125 – BCR Iași Open, dotat cu premii în valoare de 115 000 de dolari și 160 de puncte WTA.
 
Opt românce și patru jucătoare din prima sută mondială vor participa la prima ediție „BCR Iași Open”: Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Alexandra Cadantu-Ignatik, Gabriela Talabă Lee, Andreea Prisăcariu (WC), Briana Szabo (WC) și câștigătoarea dintre Ilinca Amariei (Iași) și Oana Simion (Piatra Neamț), toate puternice și dornice de a câștiga puncte importante.
 
Lista jucătoarelor se întregește cu Viktorija Golubic (59 WTA), Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), Clara Burel (95 WTA), Panna Udvardy (100 WTA) dar și Kristina Mlandenovic (120 WTA).
 
Sâmbătă, 30 iulie vom afla numele celor două jucătoare din România care se vor afla pe tabloul de calificări BCR Iași Open.
 
Programul meciurilor va fi afișat pe conturile de social media BCR Iași Open. În zilele de duminică, luni și marti, primele meciuri din zi încep la ora 11:00 și ultimul meci din zi nu mai devreme de ora 19:00. În zilele de miercuri, joi și vineri, primele meciuri din zi încep la ora 13:00 și ultimul meci din zi nu mai devreme de ora 19:00. Sâmbătă și duminică meciurile încep la ora 13:00.
 
Între timp, mai ai doar 2 zile în care îți poți cumpăra abonament. De pe 30 iulie, vor putea fi cumpărate doar bilete de o zi.
Îți reamintim că la achiziția de abonamente, ieși mai bine cu 50% decât dacă ai oi opta pentru bilete de o zi.
Cumpără abonament aici https://www.entertix.ro/bilete/11092/bcr-iasi-open-wta-125-1-7-august-2022-baza-sportiva-ciric-iasi.html?fbclid=IwAR1cp9BuJz1uQZH7uS-1qCiwjIcorU_qJfLDRWSdBjpHyzmCmmq19530bwg
 
Prima ediție BCR Iasi Open vă așteaptă în număr cât mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare