“TETY 80” – prima expoziție digitală de caricatură din Târgu Mureș

EXPOZIȚIE. Vinerea trecută, 9 decembrie, a avut loc prima expoziție digitală de caricatură din Târgu Mureș.
Fundația “Studium Prospero” în colaborare cu “OLi! Management” au organizat acest minunat vernisaj, unde domnul Tety Boroș și-a expus cele 101 desene de caricatură, sub 3 diferite teme: caricatură fără cuvinte, caricatură Covid-19 și clădiri din lumea largă.
Invitații au avut posibilitatea de a viziona aceste desene în format digital, savurând un pahar de șampanie și prăjituri, discutând cu însuși realizatorul lor.
Alături de dânsul au fost fiul, Olimp Boroș și Karácsonyi Zsigmond, redactorul șef al ziarului “Népújság” din Târgu Mureș, amândoi vorbind în deschiderea expoziției.

Artistul Tety Boroș, despre expoziția sa:
Este prima expoziție digitală din Târgu Mureș. Inițiatorul a fost doctor Vass Levente, coordonatorul Studium Prospero Hub. Expoziția e Tety 80, pentru că am împlinit nu demult 80 de ani, în anul acesta. Am 101 caricaturi și le-am împărțit în trei categorii: caricatură fără cuvinte, caricatură pe tema Covid-19, și am mai adus 21 de caricaturi, de fapt ilustrații cu clădiri emblematice din întreaga lume. Astfel, lumea va avea de vizionat o gamă largă de teme și caricaturi.”

Vă felicităm pentru acest pas important în carieră și la cât mai multe astfel de expoziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare