Therme București, locul în care turiştii străini vin chiar şi pentru o zi cu avionul la noi în ţară, special pentru piscinele cu apă termală

TURISM. Piscinele și ștrandurile atrag mulți oameni care încă nu au avut ocazia să călătorească la mare sau doresc să se relaxeze într-o zi de răcorire. Una dintre cele mai căutate destinații din România și cel mai mare centru de relaxare nu doar în țară, ci și în Europa, este Therme București. Turiști din întreaga lume vin să se bucure de o zi de relaxare la piscină, unii dintre ei chiar ajungând aici cu avionul.

Therme, cea mai generoasă oază de relaxare din România și Europa, este alcătuită din trei zone distincte: The Galaxy, Palm și Elysium. La această oră, centrul este aglomerat, oamenii venind să se bucure de atmosfera luxoasă și de facilitățile complexului. Turiștii din toate colțurile lumii aleg să viziteze acest centru pentru a se bucura de piscinele sale și pentru a-și petrece timpul într-o atmosferă unică.

“Este o experiență distractivă și reconfortantă atât pentru adulți, cât și pentru copii. Programul acestei oaze de relaxare de lângă București a fost extins în această perioadă, deoarece coincide cu vacanța de Sfânta Maria, iar mulți turiști, atât din țară, cât și din străinătate, sunt așteptați să vină aici.

A observat un fenomen nou, și anume că turiștii străini aleg să vină chiar și pentru o singură zi în țara noastră, inclusiv cu avionul, pentru a se relaxa în aceste piscine cu apă termală. Numărul lor este în creștere, iar unii se destind cu un cocktail, în timp ce alții profită de razele soarelui și de programele de sport în apă, precum și de activitățile pregătite de piscină.

De asemenea, micuții se bucură din plin de tobogane și de distracții pe parcursul întregii zile. Atmosfera aici nu este cu mult diferită de cea de pe litoral. Cei care nu au ajuns la mare în acest weekend își pot petrece timpul în soarele strălucitor de la piscinele din București”, a declarat Ingrid Tîrziu, reporter Observator.ro.

Complexul Therme București este împărțit în trei zone distincte: The Galaxy – o alegere populară în special pentru cei mici, Palm – care oferă acces la piscina în aer liber și la șezlonguri, și Elysium – un adevărat centru de relaxare cu saună și tratamente, dar și cu costuri corespunzătoare. Prețul inițial pentru două persoane adulte în weekend, de exemplu, este de minimum 132 de lei pentru 3 ore de relaxare și distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare