TRAGEDIE ÎNAINTEA CRĂCIUNULUI – Trei copii din Mureș, lăsați nesupravegheați, au murit într-un incendiu

0
230

ARȘI DE VII. Trei copii cu vârste cuprinse între zece luni și patru ani, din satul mureșean Archita (com. Vânători), au murit în această după-amiază, în urma unui incendiu izbucnit în casa în care fuseseră lăsați singuri. Conform ISU Mureș, mama acestora a ieșit în curte pentru a hrăni animalele și și-a lăsat copii nesupravegheați.

 

Cauza incendiului a fost o sobă lăsată deschisă. Patul pe care se aflau cei trei copii (unul în vârstă de 10 luni, unul de 2 ani și 10 luni și unul de 4 ani) se afla în imediata apropiere a sobei. La sosirea pompierilor, cei trei copii erau inconștienți, aveau intoxicații grave și arsuri din cauza flăcărilor. În pofida eforturilor echipajelor de salvare, copiii au fost declarați decedați.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ