TRAGERE LA SORȚI – BC Sirius Târgu Mureș și-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României

BASCHET – CUPA ROMÂNIEI. În sferurile de finală ale Cupei României la baschet feminin, echipa mureșeană BC Sirius Târgu Mureș va juca în compania formației CSM Alexandria (care tocmai a învins-o, la o diferență de doar 3 puncte, 67-64, la Alexandria, în etapa a 8-a a Ligii naționale). Tragerea la sorți a avut loc fără capi de serie. Meciurile pentru calificarea în Final Four (semifinalele) se vor disputa în dublă manșă, meciul tur urmând să se dispute pe 29 decembrie 2021, la Alexandria, iar returul, pe 5 ianuarie 2022, la Târgu Mureș.

 

Turneul Final Four al Cupei României la baschet feminin a fost programat de FRB pentru 26 şi 27 februarie 2022. În optimile competiției, disputate în luna septembrie, BS Sirius Târgu Mureș a trecut cu 114-45 și 82-50 de AC Triumf Botoșani, iar CSM Alexandria a obținut calificarea în urma forfaitului declarat de adversar (CSU Alba Iulia – retrasă din Liga națională și Cupa României). Iată programul complet al sferturilor de finală:

 

• FCC Baschet UAV Arad – CSM Satu Mare

• ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (deţinătoarea trofeului) – CSTBv CSU Olimpia Braşov

• CSM Târgovişte – Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa

• CSM Alexandria – BC Sirius Târgu Mureş.

 

Până la meciurile din Cupa României, Sirius dispută meciuri de campionat, în 4 decembrie 2021, de la ora 17.00, jucând în etapa a 9-a, pe teren propriu, cu CS Rapid București. Sirius se clasează acum pe locul 8 (din 13 echipe), dar a disputat doar 6 meciuri (3 victorii și 3 înfrângeri). CSM Alexandria se clasează pe locul 3, după 8 meciuri disputate (6 victorii și 2 înfrângeri).

 

Conform deciziei Ministerului Tineretului și Sporturilor, spectatorii care posedă un certificat verde valid pot reveni în tribune la evenimentele sportive, într-o proportie de 30% din capacitatea arenei.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare