TRANSPORT PUBLIC – Achiziția celor 32 de autobuze electrice pentru Târgu Mureș, lansată în licitație publică: suma estimată, 89 de milioane de lei

0
1331

ACHIZIȚIE. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat miercuri, 12 iunie, licitaţie pentru achiziţia a 131 de autobuze electrice pentru Iaşi, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Suceava, Tîrgu Mureş şi Piteşti, estimarea totală fiind de 363,37 milioane de lei (77 milioane de euro) + TVA.

 

Licitaţia vizează pentru municipiul Târgu Mureș achiziționarea de 32 autobuze electrice de 12 metri, destinate transportului public urban de călători, operabile în condiții de deal, 10 de staţii de încărcare rapidă și 32 de staţii de încărcare lentă.

 

Suma estimată de MDRAP pentru autobuzele destinate transportului public din Târgu Mureș este de 89 de milioane de lei (echivalentul a 18,8 milioane de euro). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 iulie.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ