TRANZACȚIE – Platforma logistică și fabrica Mobexpert din județul Mureș, vândute dezvoltatorului olandez de spații industriale CTP

0
320

AFACERE FINALIZATĂ. Grupul Mobexpert, controlat de Dan Șucu și care deține în România 8 fabrici în 4 centre de producție din București, Târgu Mureș, Dej și Suceava, a vândut platforma industrială și fabrica din Parcul Industrial Mureș dezvoltatorului de spații industriale și logistice CTP, controlat de olandezul Remon Vos.

 

Proiectul platformei Mobexpert din județul Mureș, amplasat în Parcul Industrial Mureş de lângă Aeroportul Transilvania, dezvoltat în timp pe o suprafaţă de 25.000 mp, cu rol de depozitare şi de producţie, a fost demarat în 2007, în urma relocării a fabricilor ConfoMex, StudioMex, IleforMex, MureșMex. Investiția de 28 de milioane euro de la Vidrasău – Ungheni a inclus și construirea platformei logistice cu o suprafață de 12.000 mp, la acea vreme una dintre cele mai performante din România.

 

Decizia lui Șucu de a construi lângă Târgu Mureș o platformă logistică a avut ca argument fluidizarea distribuției regionale, pentru servicii mai bune în magazinele Grupului și dezvoltarea rețelei regionale Mobexpert. Aceasta este cea de-a doua tranzacție dintre Mobexpert și CTP (care deţine aproximativ 2 milioane mp de spaţii industriale), după cea din urmă cu un an, când firma lui Șucu a vândut depozitele de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ