„Trenurile Soarelui” leagă Târgu Mureș de litoralul Mării Negre: Program estival CFR Călători începe din 14 iunie

TURISM. Din 14 iunie, CFR Călători lansează programul estival „Trenurile Soarelui,” oferind turiștilor 30 de trenuri care vor asigura legături directe zilnice din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării până pe 8 septembrie 2024. Printre acestea se numără și trenuri care vor pleca din Târgu Mureș, unde vor fi atașate vagoane la trenul sezonier estival cu destinația Mangalia, ce pleacă din Baia Mare.

Vasile Porumb, șeful Stației de Călători Târgu Mureș, a declarat că trenul va pleca zilnic la ora 19:00 din Târgu Mureș și va ajunge la Mangalia, având în compunere și vagoane de dormit. Întoarcerea este programată la ora 15:30 din Mangalia, cu sosirea în Târgu Mureș la 5:00 dimineața.

Elevii vor beneficia de călătorii gratuite la clasa a doua, în timp ce studenții și pensionarii vor avea reduceri semnificative. Costurile pentru un adult sunt de 150 de lei la clasa a doua, 200 de lei la cușetă și aproximativ 340 de lei la vagonul de dormit.

Biletele pot fi achiziționate online pe cfrcalatori.ro, prin aplicația mobilă a CFR, de la automatele de vânzare din gări, casele de bilete, agenții de voiaj și agenții de turism. Călătorii pot beneficia de reduceri de 10% pentru biletele dus-întors și achiziționate cu anticipație, iar o reducere de 25% este disponibilă pentru posesorii cardului TrenPlus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare