Trofeul suprem, Cupa Mondială la Minifotbal, sosește în Târgu Mureș vineri, 17 Noiembrie

EVENIMENT.Este un moment deosebit în care performanța remarcabilă a minifotbalului românesc este sărbătorită într-un cadru cu totul special! Evenimentul va avea loc vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 18:00, la Live! Sport Pub din Shopping City Târgu Mureș.

Această ocazie istorică pentru minifotbal și pentru județul Mureș reprezintă o invitație deschisă pentru toți pasionații de sport și nu numai. Cu intrarea liberă, vă așteptăm să fiți martorii prezentării trofeului suprem la ora 18:00 și să vă bucurați de momentul unic al vizionării finalei Campionatului Mondial între România și Kazahstan, programată la ora 18:45. O confruntare palpitantă între cele două echipe, cu siguranță, va electriza atmosfera.

Organizatorii pun mare preț pe susținerea și prezența călduroasă a tuturor participanților pentru a crea împreună o atmosferă memorabilă alături de protagoniști și medaliile lor de aur. Este un moment de bucurie și mândrie pentru comunitatea locală și pentru toți cei implicați în minifotbal.

Împreună, să transformăm această zi într-o adevărată sărbătoare a minifotbalului, aducând entuziasmul și spiritul sportiv în comunitatea noastră! Toți sunteți invitați să veniți cu echipa sau familia pentru o fotografie de colecție alături de Cupa Mondială la Minifotbal.

Echipa organizatoare vă așteaptă cu drag și entuziasm să faceți parte din această sărbătoare a sportului. Haideți să celebrăm împreună performanțele minifotbalului românesc și să creăm amintiri de neuitat în această zi specială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare