TUR NAȚIONAL – În 11 mai, Mircea Diaconu vine în Tîrgu Mureș

0
171
Mircea Diaconu

PROIECT. Vineri, 11 mai, începând cu ora 18, eurodeputatul independent Mircea Diaconu vine în Tîrgu Mureș, într-un tur național în care și-a propus să comunice cu cetățenii despre un proiect privind organizarea unei rețele naționale de repere ale civilizației spațiului românesc, care să promoveze civilizația românească și să conducă la o adevărată «Renaștere culturală» a țării.

 

Întâlnirea cu mureșenii are loc la cafeneaua Scarlet Cafe (Tîrgu Mureș, Piața Teatrului nr. 6). Întâlnirile cu românii ale lui Diaconu, care au loc în fiecare an sub denumirea Turul României și în cadrul cărora eurodeputatul îi prezintă și raportul de activitate în forul legislativ european, vor avea loc în perioada 4 mai – 9 iunie 2018.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ