TURNEU DE PROMOVARE – Află cu cine joacă CSM Târgu Mureș pentru promovarea în Liga Națională de handbal feminin

TRAGERE LA SORȚI. Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis modalitatea de desfășurare a turneului de promovare în Liga Florilor (Liga Națională), pe principiul comasării turneului semifinal și a celui final în unul singur.

 

Echipele vor fi împărțite în câte două grupe de 4 și vor juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor întâlni încrucișat în semifinale. În Liga Națională vor promova primele 3 locuri (în cazul în care una dintre echipele poziționate pe primele 3 locuri declină participarea în Liga Națională, locul acesteia va fi luat de următoarea clasată).

 

Echipa mureșeană CSM Târgu Mureș, clasată în momentul întreruperii sezonului Diviziei A pe locul 2 în seria D, va participa la turneul de promovare în Liga Națională în Grupa 1, alături de CSM Galați (locul 1 în seria A), Dacia Mioveni (locul 1 în seria C), CSU Știința București (locul 2 în seria B).

 

Grupa 2 este formată din CSU Neptun Constanța, Crișul Chișineu-Criș, HCF Piatra Neamț și Activ Prahova Ploiești. Conform unei decizii a FRF, cluburile pot prelungi jucătoarele contractele expirate, însă pe o perioadă de minimum un an (s-a luat în calcul și varianta, solicitată de unele cluburi, ca respectivele contracte care au expirat să poată fi prelungite cu perioada turneului de promovare, însă FRF nu a aprobat propunerea).

 

Toate echipele calificate la turneul final de promovare în Liga Națională trebuie să anunțe FRF până pe 15 iulie dacă participă sau nu la turneu.

 

* Foto: CSM Târgu Mureș

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare