TURNEU DE PROMOVARE – Află cu cine joacă CSM Târgu Mureș pentru promovarea în Liga Națională de handbal feminin

0
108

TRAGERE LA SORȚI. Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis modalitatea de desfășurare a turneului de promovare în Liga Florilor (Liga Națională), pe principiul comasării turneului semifinal și a celui final în unul singur.

 

Echipele vor fi împărțite în câte două grupe de 4 și vor juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor întâlni încrucișat în semifinale. În Liga Națională vor promova primele 3 locuri (în cazul în care una dintre echipele poziționate pe primele 3 locuri declină participarea în Liga Națională, locul acesteia va fi luat de următoarea clasată).

 

Echipa mureșeană CSM Târgu Mureș, clasată în momentul întreruperii sezonului Diviziei A pe locul 2 în seria D, va participa la turneul de promovare în Liga Națională în Grupa 1, alături de CSM Galați (locul 1 în seria A), Dacia Mioveni (locul 1 în seria C), CSU Știința București (locul 2 în seria B).

 

Grupa 2 este formată din CSU Neptun Constanța, Crișul Chișineu-Criș, HCF Piatra Neamț și Activ Prahova Ploiești. Conform unei decizii a FRF, cluburile pot prelungi jucătoarele contractele expirate, însă pe o perioadă de minimum un an (s-a luat în calcul și varianta, solicitată de unele cluburi, ca respectivele contracte care au expirat să poată fi prelungite cu perioada turneului de promovare, însă FRF nu a aprobat propunerea).

 

Toate echipele calificate la turneul final de promovare în Liga Națională trebuie să anunțe FRF până pe 15 iulie dacă participă sau nu la turneu.

 

* Foto: CSM Târgu Mureș

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here