Új lehetőség a rádiózás szerelmeseinek – KokoSztár 2024

RÁDIÓ. A rádiózás iránt érdeklődőknek most egy kivételes lehetőségük van arra, hogy bebizonyítsák tehetségüket és bekerüljenek a Koko csapatába. A KokoSztár 2024 verseny útján négy szerencsés jelentkezőnek nyílik lehetősége részt venni egy intenzív live felkészítőn, ahol mindenkit megkísértenek a rádiózás legfontosabb fortélyai és kihívásai.

A verseny során a jelentkezőknek meg kell tanulniuk szembenézni mindenféle nehézséggel, ami a rádiózás közben felmerülhet. Ez az intenzív felkészítés nem csupán a tehetségüket fejleszti, hanem felkészíti őket arra is, hogy a valóságban is helyt álljanak a rádióállomás műsorvezetőiként.

A végső döntés azonban nem a versenyzőkön múlik: a hallgatók és a kollégák fogják eldönteni, ki maradhat a Koko csapatában. Ezáltal a verseny valódi próbatétel lesz mindenkinek, aki részt vesz benne.

A nyeremény pedig egészen különleges: az a versenyző, aki végül bekerül a Koko csapatába, egy éves szerződést kap a rádióállomással, valamint egy kétszemélyes utazást nyer Egyiptomba, a Vörös-tenger egyik 5-csillagos luxusszállodájába. Ez az igazi lehetőség arra, hogy a rádiózás szerelmesei álmaik munkáját végezhessék, miközben egy felejthetetlen nyaralásban is részesülnek.

A versenyre való jelentkezéshez egyszerűen küldjék el önéletrajzukat a mkakasi@yahoo.com címre, és már indulhat is az izgalmas kaland!

A Koko rádió egyre népszerűbb platform a hallgatók körében, és a KokoSztár verseny remek lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat ezen a területen. Ne hagyják ki ezt az izgalmas lehetőséget, és legyenek részesei a Koko csapatának és egy felejthetetlen nyaralásnak Egyiptomban!

Ne hallgass másra!   https://radiokokoms.ro      WhatsApp 0733 835 115

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare