Ulei românesc mai ieftin decât în România? Un român a fotografiat prețul de la raft: cât costă o sticlă

PREȚURI. În contextul scumpirilor care îi fac pe români să strângă cureaua, apar și prețuri care îți sar în ochi și asta pentru că sunt mici, nu mari, cum deja începem să acceptăm. Nu se întâmplă la noi în țară, însă. Un român aflat peste hotare a fotografiat prețul sticlelor cu ulei românesc de la raft. Iată despre ce e vorba.

Este vorba de Franța. Un român dintr-un oraș din Franța a fotografiat sticlele cu ulei românesc de la raft, într-un supermarket, a scris Spynews, uimit de prețul lor. Din fotografie se vede clar prețul, astfel că uleiul românesc se vinde mai ieftin decât la noi în țară, spre surprinderea celor stabiliți acolo, evident. Persoana respectivă a publicat pe Internet imaginea și s-a declarat cât se poate de uimit de prețul de doar 1,91 euro, adică aproximativ nouă lei.

Păi, dacă gazul a crescut, energia electrică a crescut. Și majoritatea furnizorilor au scumpit între 5 și 15%”, a declarat la Digi24 managerul unei frizerii din București. În acest context, cel mai bun lucru pe care îl pot face românii este să fie precauți cu banii lor. Și mai precauți. Nimănui nu îi convine, iar cei mai mulți nu sunt pregătiți pentru așa ceva din punct de vedere financiar, așa că trebuie să strângă cureaua.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare