Un milion de stele pentru nevoiași

CAMPANIE. Asociația Caritas Alba Iulia organizează și anul acesta evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași”, care este o acțiune de solidaritate, o campanie de strângere de fonduri, organizată în județele Mureș, Harghita și Covasna.

La Târgu-Mureș se vor aprinde flăcările solidarității vineri, 13 octombrie 2023, de la orele 18, în Piața Teatrului. Colegii asociației caritative, alături de voluntari și oameni interesați de această acțiune, vor aprinde lumânări, cu care vor ilumina Piața. Fiecare lumânare aprinsă reprezintă simbolic solidaritatea noastră față de semenii care trăiesc în sărăcie profundă.

Evenimentul este o ocazie bună pentru fiecare dintre noi ca, prin aprinderea unei lumânări și prin donațiile noastre, să exprimăm vizibil că nu suntem indiferenți de viețile celorlalți, mai ales de viețile celor nevoiași și că dorim să-i ajutăm prin fapte.

Donând, veți putea ajuta copii defavorizați, tineri cu dizabilități sau persoane vârstnice, bolnave, aflate în grija noastră. De exemplu: 20 de lei ajung pentru o masă caldă; 90 de lei ajung pentru o oră de îngrijire la domiciliu; 100 de lei ajung pentru o ședință de dezvoltare terapeutică; 170 de lei ajung pentru o zi de îngrijire într-un centru rezidențial.

Colegii Asociației Caritas îi așteaptă cu ceai fierbinte pe cei interesați. Atmosfera bună va fi întreținută de trupa Fever Gaze: Dávid Pál (pian/sintetizator), Lehel Szász (chitară electrică), Dávid Koncz (chitară bass), Bálint Székely (tobe) și Zsófia Mezei (chitară acustică), care vor interpreta melodii retro. Partenerul evenimentului este Primăria Târgu-Mureș.

Vă puteți alătura evenimentului nostru și în următoarele localități: la Miercurea Ciuc, în Piața Majláth Gusztáv Károly; la Ciceu sâmbătă, 14 octombrie, în curtea Bisericii Sfântul Anton; la Odorheiu Secuiesc, în Piața Dávid Ferenc (parcul din cartierul Beclean); la Sovata, în Amfiteatru (în cadrul Festivalului Dovleacului); la Sângeorgiu de Mureș, în Piața Sfântu Gheorghe; la Sfântu Gheorghe, în Piața Centrală; la Târgu Secuiesc, în curtea Mănăstirii Minoriților; la Petroșani vineri, 13 octombrie de la ora 13, la Centrul de zi pentru copii si tineri aflati in dificultate Maria Stein; la Brețcu, pe 3 noiembrie, de la orele 17, va avea loc o Sfântă Liturghie în Biserica Sfântul Nicolae, iar de la orele 18 se vor aprinde lumânări la Casa de Cultură.

Dacă nu puteți participa la eveniment, veți putea dona și online accesând pagina de web, sau prin transfer bancar:
IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia, CIF 4562770
Banca Transilvania SA
Un milion de stele

Anul trecut, cu ajutorul dumneavoastră s-a reușit strângerea sumei de 29.086 de lei, pentru oamenii nevoiași aflați în grija noastră.

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare