Un nou paradis al distrației – Fantasy Park Craiova

TURISM. Un loc fermecător și plin de viață se naște în inima Craiovei, o oază verde care promite să aducă zâmbete pe fețele tuturor vizitatorilor săi. Fantasy Park, un proiect de aproape 2 milioane de euro inițiat de Primăria municipiului Craiova, își deschide porțile într-o zonă anterior insalubră a orașului, transformându-se într-un parc tematic de vis.

Cu aleile sale pietruite și grădinile încântătoare, Fantasy Park este mai mult decât un simplu spațiu verde – este un univers al distracției și aventurii. Parcul impresionează prin varietatea sa, oferind vizitatorilor săi nu doar un loc de joacă, ci o întreagă experiență de basm.

Printre atracțiile principale se numără un sat al piticilor, unde cei mici se pot pierde în lumea lor imaginară, un teatru de vară pentru spectacole și evenimente în aer liber și o căsuță-restaurant, unde poți savura delicioasele bucate în mijlocul naturii.

Fantasy Park este împărțit în trei zone distincte, fiecare adaptată pentru diferite categorii de vârstă și preferințe. Pentru părinți, există o zonă cu o terasă relaxantă și o scenă pentru evenimente, iar adolescenții se pot bucura de un spațiu dedicat fitnessului, o terasă și un skate park. Copiii au parte de propriul lor colț de distracție, dotat cu tot ce le trebuie pentru a se juca și a se bucura de timpul lor liber.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, explică transformarea remarcabilă a zonei, care acum câțiva ani era o zonă insalubră, greu de frecventat din cauza condițiilor mizere. Acum, Fantasy Park strălucește ca un exemplu de regenerare urbană și dezvoltare comunitară.

Fantasy Park reprezintă nu doar un spațiu de recreere, ci și un simbol al schimbării și revitalizării orașului Craiova. Inaugurarea sa, programată pentru 1 iunie, este așteptată cu mare entuziasm de locuitorii și vizitatorii orașului, aducând o nouă rază de bucurie și culoare în viața cotidiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare