Un prilej de bucurie și speranță: sprijin pentru nou-născuții din Târgu Mureș

SPRIJIN. Primarul Târgu Mureș, Soós Zoltán, aduce în atenția comunității un proiect menit să aducă bucurie și sprijin în viețile familiilor care au crescut și educat generații. Nașterea unui copil este întotdeauna un moment de sărbătoare, iar administrația locală se implică activ în această experiență minunată.
Ca tată însuși, primarul Soós Zoltán înțelege profund importanța acestui moment unic în viața fiecărei familii. El împărtășește că puține evenimente pot concura cu fericirea de a aduce pe lume un copil și de a-l îndruma în lumea plină de provocări și recompense.

Unul dintre proiectele susținute de primar, cel de sprijin pentru nou-născuții din Târgu Mureș, se va desfășura și în acest an. Anul trecut, 663 de familii din Târgu Mureș au beneficiat de sprijin financiar în valoare de 1000 de lei pentru fiecare copil nou-născut. Această inițiativă a avut un impact semnificativ în comunitate, contribuind la susținerea familiilor și la asigurarea unui start mai ușor pentru noii membri ai comunității.

Până în prezent, 112 cereri au fost depuse pentru acest sprijin în 2024, evidențiind continuarea interesului și necesității acestui program. Detaliile complete referitoare la condițiile de eligibilitate și procedura de înscriere pot fi găsite aici.

Primarul Soós Zoltán încurajează familiile să se implice și să beneficieze de această inițiativă menită să ofere un suport esențial în perioada delicată a creșterii unui copil. Astfel, comunitatea din Târgu Mureș continuă să promoveze valori precum solidaritatea și sprijinul reciproc, construind astfel un oraș mai puternic și mai uniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare