Untold a fost votat printre cele mai bune 10 festivaluri din lume

FESTIVAL. Au fost publicate rezultatele sondajului DJ Mag Top 100 Festivals 2022, iar Untold a ajuns în top 10 mondial. Festivalul din Cluj-Napoca ocupă locul 9, depășind festivaluri tradiționale precum Burning Man, Lollapalooza sau Mysteryland, potrivit News.ro.

Peste 100.000 de voturi verificate au fost numărate în cadrul sondajului 2022 Top 100 Festivals, în perioada 5-26 octombrie 2022. Tomorrowland a fost votat festivalul nr. 1 din lume, urmat de Ultra Music Festival și EDC Las Vegas.

Pentru ediția din acest an, creatorii uneia dintre cele mai frumoase experiențe de festival din lume, vor aduce în Cluj-Napoca cei mai mari artiști internaționali. Trupa Imagine Dragons este una dintre premierele oferite de organizatorii UNTOLD pentru 2023. Tot pe mainstage-ul festivalului va reveni în acest an și legendarul Armin van Buuren.

În Top 100 Festivals se plasează și Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Fanii din întreaga lume l-au votat în acest clasament și ocupă locul 51. În 2023, cei care iubesc marea, muzica și distracția sunt așteptați pe plaja din Constanța, pentru cea de-a 5-a ediție Neversea, care va avea loc între 6 și 9 iulie.

Festivalul UNTOLD de anul acesta va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 3-6 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare