Victoria dominatoare a României împotriva Serbiei în BJK Cup: Jaqueline Cristian conduce echipa în calificările turneului final

SPORT. România a triumfat categoric în fața Serbiei, cu scorul de 4-0, în cadrul play-off-ului BJK Cup! Fără prezența Simonei Halep și a Soranei Cîrstea, echipa noastră feminină a asigurat locul în calificările turneului final al Billie Jean King Cup 2024 (fostul Fed Cup). Jaqueline Cristian (98 WTA) a oferit o revenire spectaculoasă în meciul decisiv sâmbătă, învingând-o pe Lola Radivojevic (276 WTA) cu scorul de 7-5, 4-6, 7-5. În partidele de dublu, fără implicare directă în clasament, Monica Niculescu și Anca Todoni au învins cuplul Katarina Kozarov / Aleksandra Krunic cu 6-1, 7-6(3). Vineri, Cristian a câștigat și împotriva Aleksandrei Krunic (689 WTA) cu scorul de 7-5, 6-4, în timp ce Gabriela Ruse (125 WTA) s-a impus în fața Miei Ristic (353 WTA) cu 7-6(2), 6-3.

Jaqueline Cristian a demonstrat superioritatea în fața Lolei Radivojevic după o luptă de trei ore, în ciuda avantajului de 4-2 al jucătoarei sârbe în setul decisiv, scorul final fiind 7-5, 4-6, 7-5. Echipa națională a României se califică în calificările turneului final al Billie Jean King Cup, în timp ce Serbia va evolua în Grupa I.

Cristian a adus două puncte decisive pentru România, alături de victoria obținută de Gabriela Ruse la Kraljevo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare