Visit Bucharest lansează Ghidul de călătorie București 2023 (photo)

TRAVEL. Visit Bucharest, singura platformă de turism care promovează Bucureștiul în rândul călătorilor străini, a lansat Bucharest Travel Guide 2023. Acesta este cel mai așteptat ghid online al Capitalei României, conceput pentru a-i ajuta pe turiști să descopere Bucureștiul ca un localnic.

“Am încercat să compilăm diversele informații oferite pe platforma noastră în cel mai complet ghid al frumosului nostru oraș. Ghidul de călătorie București 2023 este ghidul pe care trebuie să-l accesați atunci când vă aflați în București. Acesta oferă turiștilor informații despre transport, cazare, cele mai bune restaurante și atracții de top. De asemenea, oferă îndrumări din interior despre comorile și atracțiile ascunse ale Bucureștiului. Sperăm că acesta va fi accesat și apreciat de turiștii din întreaga lume interesați să viziteze Capitala noastră.” – Comunicat de presă Bucharest Travel Guide 2023

Ghidul de călătorie București 2023 este structurat în capitole convingătoare pentru a oferi îndrumări de călătorie complete tuturor celor care se află deja în Capitala României și celor care intenționează să viziteze Bucureștiul.

Ghidul răspunde la întrebări precum>
-Care este cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Bucureștiul?
-Care sunt atracțiile de top din București?
-Care sunt cele mai recomandate muzee din București?
-Ce comori ascunse pot descoperi în București?
-Ce excursii de o zi din București îmi sunt recomandate pentru a explora împrejurimile?
-Care sunt cele mai interesante festivaluri și concerte din București?
De asemenea, oferă sfaturi pentru călătorii internaționali, cum ar fi să se bucure de oraș în cele mai bune condiții.

O mulțime de informații interesante și imagini vii din Capitala României fac din Ghidul de călătorie București 2023 cel mai bun companion pentru cei care călătoresc în București.

Numărul de turiști străini care vizitează Bucureștiul a crescut față de anul trecut, când aproximativ 600.000 de străini au vizitat orașul. Estimările arată că în 2023 vor fi peste 1 milion de călători străini în București. Totuși, acest număr este mult mai mic decât recordul din 2019, când 1,9 milioane de călători străini au vizitat Capitala României.

Ghidurile orașelor, precum Bucharest Travel Guide 2023, oferă destinațiilor vitrine online pentru a-și prezenta obiectivele turistice și pentru a atrage vizitatori din întreaga lume.

Visit Bucharest este singura platformă de turism axată pe promovarea Bucureștiului către publicul anglofon din întreaga lume. De la lansarea sa, Visit Bucharest a ajuns la peste un milion de turiști din întreaga lume prin intermediul platformei web, a aplicației dedicate pentru Android și a conturilor de social media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare