Vizită de schimb profesional la Grădina Zoologică din Târgu Mureș

ZOO. Recent, am avut bucuria de a primi o vizită specială din partea experților de la Grădina Zoologică și Botanică din Budapesta (Budapesti Fővárosi Állat- és Növénykert). Aceștia au venit să vadă elefanții Tanya și Hella, într-un cadru de schimb profesional de experiență și sfaturi valoroase.

Vizita a avut drept scop principal schimbul de cunoștințe și bune practici în îngrijirea și gestionarea elefanților. Expertiza colegilor noștri din Budapesta este bine cunoscută în comunitatea zoologică europeană, iar sfaturile lor ne vor ajuta să îmbunătățim și mai mult condițiile și programele de îngrijire pentru Tanya și Hella.

În cadrul vizitei, specialiștii de la Grădina Zoologică și Botanică din Budapesta au avut ocazia să observe comportamentul elefanților noștri, să analizeze mediul lor de viață și să discute cu îngrijitorii noștri. S-au desfășurat sesiuni de consultanță pe teme variate, de la nutriție și sănătate, până la stimulare comportamentală și designul habitatului.

Rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe despre viitoarele proiecte și activități ale grădinii zoologice din Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare