Vocea ESTIEM Nr. 12: Povești și interviuri din lumea ingineriei lansate de Asociația Studenților ESTIEM Mureș

UMFST. Asociația Studenților ESTIEM Mureș anunță lansarea numărului 12 al revistei Vocea ESTIEM, o publicație dedicată studenților la Inginerie care cuprinde povești și interviuri extrem de interesante și utile pentru viitoarea profesie de inginer.
„Cu inima plină de emoție și recunoștință, vă împărtășesc povestea acestei călătorii incredibile, aducând la viață fiecare pagină a revistei noastre. Ne-am aventurat într-o călătorie fascinantă, începând cu detaliile captivante despre „The ESTIEM family”, dezvăluind apoi povești și interviuri memorabile cu studenți inspirați. Fiecare cuvânt a fost așezat cu grijă și fiecare imagine a fost aleasă cu atenție pentru a vă oferi o experiență captivantă și memorabilă”, a transmis Iuliana Ilie, voluntar ESTIEM.

Noul număr a fost lansat cu ocazia Zilelor UMFST. Revista este disponibilă în format print și online, are 24 de pagini, format A4, color și cod ISSN. Revista se poate răsfoi aici: https://issuu.com/iuliana_2109/docs/revista_nr.12.2023.

Tot cu prilejul Zilelor Universității, asociația a inaugurat noul sediu, un spațiu modern, renovat și complet echipat de compania Hirschmann Automotive România. Este un loc prielnic pentru dezvoltare și colaborare, un mediu propice pentru activitățile educaționale și sociale. Proiectul marchează o etapă semnificativă în evoluția asociației și subliniază încă o dată importanța colaborării între mediul academic și cel privat în susținerea educației și a formării viitoarelor generații de profesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare