VOLEI – CSU Medicina Tîrgu Mureș joacă în primul tur al Cupei României, acasă, cu CSM Lugoj

0
159

CUPĂ. Echipa mureșeană de volei feminin CSU Medicina CSȘ Tîrgu Mureș va întâlni, pe teren propriu, CSM Lugoj, în optimi de finală a Cupei României, conform tragerii la sorți efectuată la sediul Federației Române de Volei. Conform regulamentului, meciurile din primul tur al Cupei României la volei, se dispută într-o singură manșă, primele patru clasate în sezonul 2017-2018 (CSM Bucureşti, Volei Alba Blaj, Ştiinţa Bacău și CSM Târgovişte) urmând să intre în competiţie doar din faza sferturilor de finală.

 

În cazul în care va câștiga meciul din optimi, echipa murșeană va întâlni în optimile competiției formația Știința Bacău, situată pe locul 3 în clasamentul național. Sezonul trecut, Cupa României a fost câștigată de CSM București, actuala deținătoare și a titlului de campioană națională. CSU Medicina CSȘ Tîrgu Mureș (antrenată de sârbul Predrag Zucović și Bokor István) a încheiat campionatul pe ultima poziție a clasamentului primei divizii, a 10-a, iar CSM Lugoj a terminat campionatul pe locul 6.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ