WA Christmas Bazaar: Comunitatea diplomatică din România se mobilizează în spirit filantropic pe 11 decembrie

EVENIMENT CARITABIL. A 30-a ediție a Bazarului Diplomatic de Crăciun, „IWA Christmas Bazaar”, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA – Asociația Internațională a Femeilor Române sub egida Ministerului Afacerilor Externe va avea loc duminică, 11 decembrie 2022, între orele 10:00 și 16:00, la Biblioteca Națională a României, Bd. Unirii nr. 22.

Ediția din acest an a Bazarului este una specială și datorită caracterului său aniversar. Evenimentul promite o experiență unică pentru cei dornici să găsească cadouri speciale din peste 60 de țări, să se bucure de o atmosferă multiculturală și, în același timp, să contribuie la susținereacpersoanelor aflate în dificultate.

Marina Coandă Bundac, coordonatorul ultimelor 10 ediții ale Bazarului de Crăciun, mărturisește că organizarea a fost o provocare: „După doi ani de reinventare a Bazarului în format hibrid, am așteptat atât cu nerăbdare, cât și cu emoție această ediție. Împreună cu misiunile diplomatice acreditate din România, precum și cu reprezentanți ai comunității de expat, ne-am unit forțele și am reușit anul acesta, prin perseverență și solidaritate, să prezentăm publicului Bazarul într-o nouă locație și să pregătim numeroase surprize la participanții la standurile țărilor, precum și momente vibrante pe scena evenimentului. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest exercițiu special de diplomație publică și culturală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare