We Love Retro 2023: Nostalgia anilor ’90 și 2000 revine pe scena BT Arena din Cluj-Napoca

EVENIMENT. În 4 noiembrie 2023, ora 20.00, BT Arena din Cluj-Napoca va deveni gazda celei de-a șaptea ediții a We Love Retro, unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate muzicii retro din România. Această seară specială aduce pe scenă cele mai iubite trupe ale anilor ’90 și 2000 pentru a recrea magia acelei epoci.

“We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți cei care resimt nostalgia acelor ani de aur ai muzicii românești și internaționale. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va reface cu fidelitate atmosfera vibrantă a acelei perioade în care casetofoanele luminoase, ținutele pline de culoare și coafurile îndrăznețe erau modul nostru de a ne exprima liber”, mărturisește Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.

Această ediție impresionantă aduce pe scenă artiști de marcă, atât din România, cât și din străinătate. Belgianul Danzel, faimos pentru hit-ul “Pump It Up!” care a cucerit topurile europene în anii 2000, va concerta alături de 2 Brothers on the 4th Floor și Sonique, aceasta fiind prima lor apariție pe scena BT Arena.
Evenimentul va aduce în fața fanilor și alte trupe legendare precum Real McCoy și 2 Unlimited, alături de trupele românești care au animat discotecile anilor ’90 și 2000: Voltaj, Fly Project, Sweet Kiss și L.A.
În plus, publicul se va bucura de zone de food court și baruri în incinta BT Arena, dar trebuie să țină cont că produsele disponibile în aceste zone nu sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment și plata se va face exclusiv prin metode electronice, nu și cu bani cash.

We Love Retro 2023 promite să redea acea atmosferă efervescentă a anilor ’90 și 2000 și să aducă în prim-plan amintiri și hituri muzicale care au definit o generație întreagă. Un eveniment de neratat pentru toți cei care iubesc muzica retro!

Bilete diponibile pe https://weloveretro.ro/ și pe enterix.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare