Weekend cultural la UMFST

CULTURĂ. Rectorul UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, și rectorul Universității Naționale de Muzică din București, prof. univ. dr. Diana Moș, au semnat marți, 21 februarie 2023, la București, un protocol de colaborare între cele două universități.

„În urma acestei decizii, proiectul cultural comun al celor trei universități: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (rector, prof. univ. dr. Liviu Lucaci), Universitatea Națională de Muzică din București și UMFST G.E. Palade Tg. Mureș va începe la Târgu Mureș în luna martie 2023, odată cu stagiunea de primăvară-vară a seriei de evenimente „Weekend cultural la UMFST”, a anunțat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei.

Programul manifestărilor culturale (spectacole de teatru, evenimente muzicale și cinematografice), susținute de studenții și profesorii celor două universități naționale de artă, va fi în curând făcut public de către UMFST.

„Sperăm astfel să redescoperim arta în Târgu Mureș, sub diversele ei forme de exprimare, să o facem accesibilă fiecăruia și să redăm orașului un plus de viață, de această dată, culturală. E pluribus unum!”, a mai transmis rectorul UMFST.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare