“Weinfest Medias”, 15-17 septembrie 2023 si “Weinfest Medias” – Christmas Edition, 15-28 decembrie 2023

EVENIMENT. Organizatorii Weinfest Mediaș sunt încântați să anunțe cu entuziasm că evenimentul emblematic continuă să evolueze în inima Vechei Metropole de vin a Transilvaniei, într-un format nou și inovator.

“În calitate de inițiatori și coordonatori ai acestui proiect care a câștigat încrederea publicului în anii anteriori, suntem bucuroși să vedem că filozofia noastră de succes este preluată și adusă la viață într-o nouă formă.” Anunțul evenimentului a fost făcut de gazda noastră, Turrepitz, protectorul cetății, care emană o energie debordantă pentru această reinventare.

Evenimentul “Weinfest Mediasch” va păstra în centrul său esența degustării vinurilor fine, prezentate de crame de renume național și internațional, în curtea castelului înconjurat de turnul emblematic al orașului. Anul acesta, această experiență vinicolă unică va avea două ediții fascinante: “Weinfest Medias” – 15-17 septembrie 2023 și “Weinfest Medias – Ediția de Crăciun” – 15-28 decembrie 2023.

Weinfest Medias rămâne fidel misiunii sale inițiale de a consolida cultura vinului și de a contribui la dezvoltarea orașului nostru iubit. Îndrăgostiții de Mediaș, dar și toți cei care doresc să participe, sunt așteptați să savureze nectarul viilor, în timp ce înconjurați de atmosfera istorică a castelului și a orașului vechi. Evenimentul este construit pe principii solide, etice și transparente, ca un tribut adus orașului și tradițiilor sale bogate.

Vă reamintim că Weinfest Medias este parte integrantă a eforturilor de reconstrucție a Vechei Metropole de vin a Transilvaniei, o misiune începută sub binecuvântarea cerului, după cum a fost demonstrat la Proclamația de la Mediaș cu privire la Ziua Internațională a Fetească Regală.
Organizatorii se angajează să vă oferim o experiență unică în fiecare zi a evenimentului din septembrie, într-un cadru autentic și plin de istorie.

Accesul pentru degustare se poate achiziționa de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare