Wizz Air adaugă trei noi rute din România către Grecia și Luxemburg

ZBORURI. Operatorul low-cost maghiar Wizz Air a anunțat trei noi rute de pe aeroporturile românești din București și Timișoara către Luxemburg și către orașele grecești Skiathos și Zakynthos. Toate zborurile vor fi disponibile începând cu luna iunie a acestui an.

Compania aeriană va zbura de la București spre Luxemburg de două ori pe săptămână (marțea și sâmbăta) începând cu 13 iunie și spre Skiathos, Grecia, începând cu 15 iunie (joia și duminica).

Tot începând cu 15 iunie, Wizz Air va conecta Timișoara cu Zakynthos, în Grecia. Această rută va fi operată o dată pe săptămână, în zilele de joi.

Biletele pot fi deja rezervate online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației, la prețuri începând de la 149 lei, respectiv 169 lei.

La începutul acestei luni, transportatorul aerian a anunțat, de asemenea, lansarea primelor zboruri din România către Turcia, începând din această primăvară. Acesta a introdus trei noi rute de la Iași la Istanbul și de la Cluj-Napoca și București la Antalya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare