Wizz Air anunță noi zboruri București-Izmir, cu tarife de la 199 de lei

TRANSPORT. Începând din luna iunie, compania aeriană Wizz Air va introduce noi zboruri din București către Izmir, oferind călătorilor posibilitatea de a explora o nouă destinație de vacanță în Turcia.
Biletele pentru aceste zboruri sunt deja disponibile pe site-ul oficial al companiei și prin aplicația pentru mobil, iar tarifele pornesc de la doar 199 de lei.

Zborurile directe către Izmir (Aeroportul Internațional Adnan Menderes) vor fi operate de trei ori pe săptămână, în fiecare luni, vineri și duminică, începând cu data de 17 iunie.

Izmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia și cel mai mare de la Marea Egee, este o destinație plină de istorie și atracții turistice remarcabile. Printre acestea se numără Agora Open Air Museum, Turnul cu Ceas din portul Izmir, bazarul Kemeralti și Kadifekale, unul dintre cele mai importante castele ale orașului. De asemenea, turiștii pot savura plajele însorite și atracțiile naturale precum Golful Izmir, Delta Gediz sau Paradisul păsărilor din Cigli. Evenimente precum Festivalul Internațional Anual de la Izmir vor oferi călătorilor experiențe culturale și gastronomice de neuitat.

Pe lângă introducerea zborurilor către Izmir, Wizz Air va redeschide și rutele către Salzburg, începând cu data de 1 aprilie, și către Budapesta, începând cu data de 17 iunie. De asemenea, pe 20 iunie, compania aeriană va inaugura o nouă rută din București către Leipzig.

Wizz Air, cu o flotă de 205 de aeronave Airbus A320 și A321, a înregistrat în 2023 un număr impresionant de 60,3 milioane de pasageri. Compania este listată la Bursa de Valori din Londra și operează toate zborurile cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 de locuri și Airbus A321neo cu 239 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare