Wizz Air anunță primele zboruri din România spre Turcia

TRANSPORT. Operatorul low-cost ungar Wizz Air a anunțat lansarea primelor sale zboruri din România către Turcia, începând din această primăvară. Compania aeriană a introdus trei noi rute de la Iași la Istanbul și de la Cluj-Napoca și București la Antalya.

Wizz Air va zbura de la Iași la Istanbul de trei ori pe săptămână, începând cu 4 aprilie, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

În plus, zborurile Cluj-Napoca – Antalya vor începe pe 18 mai (joia și duminica), în timp ce ruta București – Antalya va fi disponibilă începând cu 19 mai (în zilele de luni, miercuri și vineri).

Biletele pot fi deja rezervate online pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației, la prețuri începând de la 119 lei.

“Suntem extrem de încântați să anunțăm trei noi rute care oferă pasagerilor conexiuni între România și Turcia. Cu peisaje frumoase, istorie fascinantă și arhitectură incredibilă, țara oferă ceva pentru fiecare călător”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

La începutul acestei luni, Wizz Air a anunțat că își va închide baza din Bacău, pe care a deschis-o în 2020. Compania a explicat că mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operațiunilor în oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare