Wizz Air inaugurează o nouă rută între Brașov și Londra cu trei zboruri pe săptămână

TRANSPORT. Compania aeriană low-cost Wizz Air a demarat primul zbor de pe noul aeroport din Brașov către Londra, oferind pasagerilor români oportunitatea de a călători către capitala Marii Britanii de trei ori pe săptămână.

Potrivit unui comunicat emis de Wizz Air, zborurile către Londra vor fi operate în zilele de luni, miercuri și vineri, pentru a satisface cererea crescută din partea călătorilor. Această nouă rută vine ca o continuare a investițiilor și extinderii companiei în România, confirmând angajamentul de a oferi opțiuni de călătorie convenabile și accesibile pasagerilor români.

Directorul de comunicare de la Wizz Air, Valeria Bragarenco, a declarat că sunt încântați să adauge această rută de la Brașov către Londra în lista destinațiilor lor. Londra, ca destinație extrem de populară la nivel global, devine astfel mai ușor accesibilă pentru pasagerii români, iar prin această inițiativă, compania își propune să faciliteze accesul acestora la atracțiile captivante și diverse ale acestui oraș emblematic.

Compania Wizz Air, cunoscută pentru politica sa ultra-low-cost, operează o flotă de 184 de aeronave Airbus A320 și A321, fiind una dintre cele mai dinamice companii aeriene din Europa, cu o creștere rapidă și o rețea extinsă de rute.

Lansarea acestei noi rute între Brașov și Londra marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii de transport aerian din regiune, oferind călătorilor din România mai multe opțiuni pentru călătoriile internaționale, în special către o destinație atât de căutată precum Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare