Wizz Air mută trei zboruri internaționale de la Otopeni la Aeroportul Băneasa

TURISM. Wizz Air a anunțat că, în perioada 9 iulie – 23 septembrie, trei zboruri internaționale din București vor fi relocate temporar de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu. Zborurile afectate sunt cele către Sevilla, Madrid și Malaga.

Motivul modificării este dorința companiei de a oferi pasagerilor un confort sporit în timpul sezonului concediilor. Reprezentanții Wizz Air au declarat că pasagerii care zboară pe aceste rute trebuie să-și verifice e-mailurile pentru informații detaliate și să confirme aeroportul de plecare. Cei care și-au cumpărat biletele prin intermediul agențiilor de turism online sunt rugați să contacteze agențiile pentru confirmarea modificărilor.

Aeroportul Băneasa a beneficiat de o investiție de 12 milioane de euro din fonduri publice, lucrările fiind finalizate în 2021. Deși redeschis pentru operare în 2022, aeroportul nu are în prezent curse regulate. Până în 2012, când a fost închis, Aeroportul Băneasa era principalul hub pentru companiile low-cost, deservind 2,4 milioane de pasageri înainte de mutarea acestora pe Aeroportul Otopeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare