WIZZ AIR – zbor din Suceava cu destinația Tel Aviv din ianuarie 2023

TRAVEL. Compania maghiară low-cost Wizz Air a anunțat lansarea unei noi rute de la Suceava (România) la Tel Aviv (Israel), începând cu ianuarie 2023.
Va fi prima rută a companiei aeriene de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinații europene.

Wizz Air va zbura de la Suceava la Tel Aviv de două ori pe săptămână începând cu 9 ianuarie 2023, în zilele de luni și vineri. Biletele pot fi deja rezervate online pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru prețuri începând de la 149 RON/29,99 EUR.

Extinderea rutei vine cu mai puțin de o lună înainte de deschiderea bazei Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Suceava „Ștefan cel Mare” și înainte de livrarea a două noi aeronave.
Noile avioane vor sprijini operațiuni pe cinci rute deja anunțate, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), precum și creșteri de frecvență pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo și Roma Fiumicino.

Mai mult, transportatorul aerian a anunțat și trei evenimente de recrutare la Suceava pentru aspiranți însoțitori de bord în lunile noiembrie și decembrie. Acestea sunt programate pentru 18 noiembrie și 2 și 14 decembrie.

Wizz Air a angajat peste 300 de însoțitori de bord în România în acest an, cu planuri de a recruta încă 200 anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare