Workshop-ul Basic Surgical Techniques, 21 Octombrie 2023, ora 10:00

UMFST. Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează a 15-a ediție a workshop-ului Basic Surgical Techniques.

Înscriere: sidemed.ro/bst
ematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgie, cu aplicabilitate ulterioară la workshop-urile specializate și în practica medicală.

Cui se adresează evenimentul?
Studenților care doresc să intre pentru întâia oară în contact cu manevre chirurgicale, și celor care doresc să exerseze și să își perfecționeze tehnicile de bază.

Cum se desfășoară workshop-ul?
După prezentările teoretice, fiecare doi participanți beneficiază de ajutorul unui trainer care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice adiacente prezentărilor, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea ta la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

TEMATICĂ:
o Noțiuni de Asepsie și Antisepsie
o Instrumentarul chirurgical de bază
o Tipuri de noduri utilizate în chirurgie
o Tipuri de suturi utilizate în chirurgie

Participare: 159 RON

Data evenimentului: 21 oct. 2023
Limba de predare: română

Echipament necesar: bluză de spital sau halat, opțional pantaloni de spital.

Numărul de locuri disponibile este limitat.

Formularul de înscriere se va închide cu 3 zile înainte de începerea evenimentului.

Detalii eveniment aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare