Workshopul „Importanța și rolul economiei sănătății în performanța sistemului de sănătate”

UMFST. „Importanța și rolul economiei sănătății în performanța sistemului de sănătate” a fost tema dezbătută vineri, 20 octombrie 2023, în cadrul workshopului regional organizat de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, la care au participat circa 80 de specialiști din sistemul de sănătate, majoritatea cursanți și absolvenți ai Programului postuniversitar de formare în economia sănătății.
Subiectele puse în discuție în cadrul întâlnirii s-au referit la rolul și perspectivele proiectului HEALTHESIS pentru domeniul economiei sănătății în România, abordări și soluții privind accelerarea transformării digitale și eficientizarea activității în sistemul medical, riscuri și malpraxis, terapeuticele digitale, precum și provocările actuale pentru economia sănătății.
Evenimentul a fost, de asemenea, prilej pentru acordarea Certificatelor de absolvire specialiștilor și decidenților din sistemul de sănătate formați în economia sănătății prin parcurgerea Programul postuniversitar organizat de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș în acest an.
Workshopul a fost organizat în cadrul proiectului POCU/918/4/8/149892 „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]” implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare