World Class inaugurează cel mai mare club de sănătate și fitness din nordul Bucureștiului

SPORT. World Class va inaugura al 47-lea club de sănătate și fitness din rețeaua sa, amplasat în nordul Bucureștiului, reprezentând și cel mai mare club din această zonă.

World Class, cea mai importantă rețea de sănătate și fitness din România, își continuă expansiunea în nordul Bucureștiului, cu accent pe segmentul premium al cluburilor de sănătate și fitness, inclusiv piscine. Obiectivul este de a deschide cluburi în locații cheie din întreaga țară, iar acum se anunță inaugurarea celui de-al 47-lea club în complexul rezidențial Cosmopolis (https://cosmopolisplaza.ro/). Acest nou club va fi al patrulea din 2024 și va fi cel mai mare din nordul Bucureștiului. Planurile World Class vizează depășirea numărului de 65 de cluburi de sănătate și fitness în următorii 3 ani.

Acest nou spațiu World Class, situat în mijlocul unei comunități rezidențiale vibrante, evidențiază angajamentul rețelei de a face serviciile sale premium de sănătate și fitness mai accesibile unui număr mai mare de români.

Alegerea strategică a locației Cosmopolis își propune să ofere acces facil rezidenților și angajaților din zonă, cu scopul de a face din World Class destinația principală pentru sănătate și fitness, fiind considerat al treilea cel mai important loc din viața comunității, după casă și locul de muncă.

“Această expansiune reprezintă un pas nou în misiunea noastră continuă de a încuraja mai mulți români să fie activi, mai des. Prin aducerea de facilități premium de antrenament și înot în comunitatea Cosmopolis, împreună cu o echipă de experți în sănătate și fitness, nu facem doar o deschidere de club – ci deschidem noi oportunități pentru un stil de viață mai sănătos și activ pentru toți locuitorii de aici”, a declarat un reprezentant World Class.

“Ne angajăm să ajutăm cât mai mulți adulți și copii să înoate și să își dezvolte abilități esențiale de supraviețuire. Dorim să oferim oportunități de activitate fizică pentru mai mulți români prin deschiderea mai multor cluburi de sănătate și fitness cu piscine și prin organizarea de activități pentru copii, astfel încât să îi ajutăm să fie mai activi și sănătoși. Toate cluburile World Class cu piscină oferă acces gratuit pentru copiii cu vârsta până la 12 ani ai membrilor”, a adăugat reprezentantul.

 

Această nouă etapă subliniază angajamentul World Class de a furniza soluții premium și de înaltă calitate în domeniul sănătății și fitnessului. Astfel, un număr din ce în ce mai mare de români vor avea posibilitatea să își gestioneze sănătatea și bunăstarea personală. “Suntem încântați să adăugăm noul club cu piscină World Class în comunitatea Cosmopolis Plaza. Acesta reprezintă un pas important în completarea serviciilor noastre și demonstrează angajamentul nostru de a promova un stil de viață sănătos în comunitatea Cosmopolis și în zonele înconjurătoare”, a declarat un reprezentant al Cosmopolis.

 

Noul club World Class Cosmopolis, programat să se deschidă în noiembrie, este conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor membrilor săi în călătoria lor de sănătate și fitness. Cu o parcare gratuită și facilități ultramoderne pe o suprafață de 2.700 de metri pătrați, inclusiv o piscină semi-olimpică, saună umedă și saună uscată, zone de antrenament funcțional, studio de aerobic și o varietate de clase de fitness în grup și antrenamente personale, acest club promite o experiență de neegalat.

Membrii vor avea acces la cele mai noi echipamente Technogym, cea mai mare zonă funcțională Skill X din România și vor beneficia de îndrumare din partea instructorilor și antrenorilor personali World Class. Copiii vor avea parte de lecții dedicate de sănătate și fitness, împreună cu instructori specializați și un vestiar special pentru ei.

Pentru mai multe informații despre World Class și noul club de sănătate și fitness World Class Cosmopolis, puteți vizita www.worldclass.ro. World Class România este liderul industriei de sănătate, fitness și wellness din România, cu un număr total de 46 de cluburi și 25 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri.

Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de top și o gamă diversă de clase. De asemenea, World Class este partener cu LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare