Zacusca de Artă, 2 septembrie 2023

EVENIMENT. Festivalul local de artă Zacusca de Artă revine! Pe data de 2 septembrie 2023 ne întâlnim în Cetatea Medievală Târgu Mureș începând cu ora 16:00 pentru o călătorie artistică inedită.

Timp de o zi întreagă, în Cetate veți putea găsi: vernisaje și expoziții de artă, teatru în aer liber, zonă de boardgames, târg al artizanilor locali realizat de Târgul Cetății, un show de impro, workshopuri pe diferite teme, un colț pentru DJ locali cu muzică de pe vinil, artiști locali și multe alte activități potrivite pentru toate vârstele. Timp de o zi întreagă, ne adunăm în cetate să celebrăm arta, să ne întâlnim, să ne relaxăm și să ne bucurăm de ultimele zile de vară.

Artiștii locali care ne încântă anul acesta cu concerte sunt Văile, BobFolk și Alex Cioată și Rareș Budileanu. Show-ul de improvizație va fi asigurat de trupa „Spioanele”. La Vinyl Spot ne întâlnim cu DJ-ii locali Mariusescu și Florea.
Spectacolul de teatru va consta în spectacolul din cadrul proiectului cultural Teatru în Fața Blocului, „Vibesz”.

Seara, începând cu orele 19.00, două concerte live vor fi susținute de Mădălina Pavăl Orchestra și Byron.

Intrarea este gratuită! Vă așteptăm la o felie cinstită de artă!

P.S: Da, o să fie și zacuscă de mâncat, și de cumpărat.

Zacusca de Artă este un proiect co-finanțat de către Consiliul Județean Mureș și Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala, în urma câștigării concursului de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor culturale pe anul 2022.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Târgu Mureș și a Consiliului Local care nu sunt responsabili de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare