Zacuscă, murături, brânză și roșii. Imagini de la picnicul regal din Valea Zălanului, regele Charles a avut o cerință în mod special

PICNIC REGAL. Regele Charles a lăsat pentru câteva zile grijile și preocupările de monarh și s-a relaxat alături de localnicii și turiștii care au venit să-l vadă la picnicul regal special pregătit de echipa sa.

Mesele au fost pline de bucate alese, iar borcanele cu zacuscă și murături au stat la loc de cinste. Pe mese au mai fost brânză, roșii, ceapă, dar și pâine de casă. Nu a lipsit nici vinul bisericesc, licoare pe care chiar regele Charles ar fi cerut-o. Ferencz Boldijar, preot paroh în Valea Zălanului: “Au întrebat dacă am vin bisericesc și am zis că am, am adus și niște dulciuri, ca să ne simțim bine.” Regele s-a plimbat minute bune printre mese, a dat mâna și a vorbit cu toți cei chemați la sărbătoare. Invitații nu au venit nici ei cu mâna goală, i-au adus majestății sale buchete cu flori și miere de albine, ca să-i îndulcească șederea la Valea Zălanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare