Zilele Comunei Crăciunești – un weekend de sărbătoare și tradiții

EVENIMENT. Acest weekend, comuna Crăciunești devine centrul de atracție al județului, găzduind o serie de evenimente captivante în Zilelor Comunei. Evenimentele se desfășoară în curtea școlii din Ciba și promit două zile pline de spectacole de artă populară, concerte vibrante și activități dedicate copiilor și familiilor.

Sărbătoarea debutează sâmbătă după-amiază cu meciuri de fotbal care vor aduna suporterii și localnicii dornici de competiție și divertisment. De la ora 18.00, scena va fi preluată de talentele locale care vor încânta publicul cu diverse numere artistice. Spre seară, petrecerea va atinge cote maxime cu o explozie de bucurie la petrecerea cu spumă, urmând ca atmosfera să fie menținută de Mónika Dombi și Dj Beró, care vor asigura distracția până târziu în noapte.

Duminică, festivitățile încep la ora 11.30 cu o slujbă religioasă festivă, un moment de reflecție și comuniune spirituală pentru toți participanții. Imediat după, autoritățile locale vor susține un discurs, urmat de un prânz comunitar care va aduna localnicii laolaltă pentru a celebra unitatea și tradițiile comunei.

După-amiaza va fi animată de un spectacol de dans popular susținut de copiii din localitate, evidențiind astfel talentele tinerei generații și pasiunea pentru tradițiile populare. Spectacolul de dansuri populare va continua cu grupul Kallangya, condus de Ilka Krisztina Ritziu, aducând în fața publicului dansuri autentice și costume tradiționale care vor încânta privirile tuturor.

Seara de duminică va fi dedicată muzicii de calitate, începând cu un concert susținut de Erika Szakács, câștigătoarea emisiunii The Voice, care va electriza publicul cu vocea sa puternică și carisma deosebită. Următorii pe scenă vor fi JESSY și trupa TITÁN, care vor asigura ritmuri antrenante și o atmosferă de neuitat. Evenimentul se va încheia spectaculos cu un impresionant foc de artificii, luminând cerul comunei Crăciunești și aducând un final de poveste acestei sărbători deosebite.

Pe lângă aceste momente artistice, vizitatorii vor putea explora standuri cu produse locale și artizanat, participând la diverse activități și jocuri pentru copii, precum și la tombole cu premii surpriză.

Zilele Comunei Crăciunești reprezintă o ocazie unică de a celebra tradițiile, de a întări legăturile comunitare și de a crea amintiri de neuitat alături de familie și prieteni. Vino și tu să bucuri de acest weekend plin de distracție, muzică și tradiții autentice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare