„Zilele Orașului Luduș”, cuprind toată paleta de activități culturale și de petrecere a timpului liber

EVENIMENT. 1-4 iunie 2023 – ZILELE ORAŞULUI LUDUŞ!

Continuând tradiția anilor precedenți, Primăria și Consiliul local Luduș, au decis să organizeze în perioada 1-4 iunie 2023 manifestarea „Zilele Orașului Luduș”, patru zile pline de evenimente culturale, artistice, dar și cu organizarea unor manifestări specifice sectorului de divertisment popular.

„Zilele Orașului Luduș” – „cuprind toată paleta de activități culturale și de petrecere a timpului liber: întâlniri tematice cu scriitori și oameni de cultură consacrați, concerte de muzică ușoară și populară, dansuri populare ale ansamblurilor din oraș și din alte zone, activități pentru copii și altele” a precizat primarul orașului Ioan Cristiam Moldovan.

Pentru organizarea sărbătoririi, Primăria orașului Luduș a încheiat un parteneriat cu „Asociația „Chemarea Străbunilor” din județul Cluj, firma care a asigurat desfășurarea sărbătorilor ludușene în ultimii ani.

Pe scena impunătoare cu ecrane, drone cu transmisiuni live instalată în Piața marea orașului, în cele patru zile vor evolua: Narcoting Sound și The Motans, Betarice Simioana, trupele Cairo (Budapesta – Ungaria), Paradox, Six Band și Alessia, DJ Ionuț Petrovan, deasemenea trupele Mustang, Defender, soliștii de muzică populară Raluca Delean, Florina Oprea, Teodora Suciu, Gabi Stanciu, Mădălina Rus, Nelu Şopterean, Nănașii cu Sergiu Vitalian Vaida și Cornelia și Lupu Rednic, Ansamblurile folclorice Ardealul Luduș, Hajdina Luduș, Fii Moților, Tradiții Uiorene și Rugyek. Acompaniază orchestra San Music dirijată de maestrul Săndel Gavriș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare