Ziua Copilului 2023


28 Mai

Primăria Municipiului Târgu Mureș organizează duminică, 28 mai 2023 mai multe activităţi, care marchează Ziua Copilului. Astfel, în Cetatea Medievală, de la ora 10.00 încep activitățile pentru copii, cum ar fi: ateliere, concurs de orientare în echipă, bibliotecă vie oferită de Biblioteca Județeană și alte surprize extraordinare.
Fără îndoială, revelația zilei o reprezintă trupa „Gașca ZURLI” cu un concert superb. Asociația Pro folk dance se pregătește cu un spectacol în limba maghiară „Mátyás Király álruhái”, după ce urmează Actus dramaticus cu spectacolul „Mesék a szivárványból”.
Programele la scenă încep la ora 16:00. Îi așteptăm cu drag pe toți copiii, împreună cu părinții și bunicii lor.

1 Iunie
Pe 1 iunie revenim cu a doua ediție a proiectului „Călător prin lumea copilăriei” inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș -Departamentul Educație timpurie. Începem ziua la ora 10.00 în Cetatea Medievală cu ateliere de creație artistică: pictură, desen, modelaj din lut, ateliere de artă muzicală și literatură pentru copii, ateliere de teatru de păpuși. Asociația Divers va transforma Cupola din Cetate într-o casă de joacă. Asociația Pro folk dance va prezenta spectacolul „Alunelul, alunelul hai la joc” după care va intra pe scenă Trupa Alma din Ungaria, urmată de Actus dramaticus cu spectacolul „Ada lada la la” – spectacol interactiv în limba română pentru copii.
Închidem ziua cu Familia Adams spectacol de dans. Îi așteptăm cu drag pe toți copiii, împreună cu părinții și bunicii lor.

Program 28 mai:
10:00 – Ateliere pentru copii
16:00 – program scenă
-Pro folk dance: Mátyás király álruhái
-Actus dramaticus– Mesék a szivárányból
-Gașca Zurli

Program 1 iunie:
10:00 – Ateliere de creație pentru copii în parteneriat cu ISJ
10:00 – program scenă
-Pro folk dance: Alunelul, alunelul hai la joc
-Concert Alma
-Actus dramaticus – Ada lada lala – spectacol interactiv în limba română pentru copii
-Familia Adams – Teatru dans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare