Marius Pașcan (sursa foto: mariuspascan.ro)

1 ÎN 2 – Marius Pașcan, președinte PMP Mureș, a fost desemnat și președinte al PMP Harghita

CONDUCERE. Nu-i 3 în 1 ca ness-ul pe stil nou, nici 2 în 1 ca ness-ul retro, dar e 1 în 2, un fel de nechezol – căci cum altfel poate fi numit capacul menit s-acopere două cratițe? Deputatul Marius Paşcan, numit în 12 octombrie 2016 în funcţia de preşedinte interimar al filialei Partidului Mişcarea Populară (PMP) Mureş, este, începând din această lună, și președinte interimar al PMP Harghita. Decizia a fost comunicată chiar de Traian Băsescu, înaintea ședinței Consiliului Executiv Național din 3 aprilie: “Avem de numit un preşedinte interimar la PMP Harghita, pe domnul deputat Marius Paşcan, care, în afară de a se ocupa de Mureş, se va ocupa şi de Harghita”.

 

Îngrijorător e că pemepiștii zic că au predat Harghita-n mâinile udemereului ș-au șters-o acasă. Poate Pașcan mai găsește totuși pe cineva la sediu, măcar pe portar, pentru că altfel chiar ar trebui să ne facem griji (vă dați seama, o să fie necesar să-și cumpere un flex, sau să caute un lăcătuș… în loc să stabilizeze puternica și expansiva filială PMP din Harghita). În fine, poate reușește să coopteze ceva și p-acolo, că tradarea politică e-n ADN-ul multora.

 

Chiar și Marius Emil Pașcan a venit în PMP din postură de senator PNL (a demisionat în 7 octombrie 2016, înaintea alegerilor pentru Parlament, pentru că nu a fost pus pe un loc eligibil pe lista liberalilor mureșeni deși era vicelider al grupului PNL din Senat), preluând direct conducerea organizației Mișcării Populare Mureș în urma unui schimb negociat la nivel central.

 

În urma acelui troc, președintele organizației, medicul Claudiu Ion Puiac (managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu-Mureş), a fost desemnat ca prim candidat la Senat al PMP Mureș la „parlamentarele” din 2016 – Pașcan a fost pe locul 1 pe lista PMP Mureș pentru Camera Deputaților, unde a și acces (la redistribuire), deci a fost un fel de win-win, dar doar pentru el. Să mai consemnăm ceva ce și istoria va uita, ultimul președinte al PMP Harghita a fost Niculaie Barbu. Dacă n-ați auzit de el, nicio problemă. N-aveți nicio șansă nici de acum înainte. Ave Barbu!

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare