NAȚIONALA – Căpitanul lui Medicina Târgu Mureș, centrul Raisa Laura Ioan, convocată la lotul României de volei feminin

GOLDEN LEAGUE – VOLEI. Căpitanul echipei CSU Medicina Târgu Mureş, centrul Raisa Laura Ioan (22 de ani), a fost convocată la lotul României de volei feminin, condus de Luciano Pedulla, naționala pregătindu-se pentru participarea la prima competiţie internaţională: Golden League.

 

Naţionala feminină de volei a României, care cuprinde un lot lărgit de 19 jucătoare, se pregătește la Cluj-Napoca (unde rămân până la începerea competiției, în 28 mai 2021), unde vor avea loc și meciurile din turneul 1 tur-retur (la Cluj-Napoca BT Arena). Conform Federației Române de Volei, această competiție va fi baza de selecție pentru alcătuirea lotului cu care România va participa la turneul final al Campionatului European, programat în luna august, România fiind coorganizatoare.

 

La turneul Golden League, România este în grupă cu Franța, Spania și Azerbaidjan, urmând să joace cu acestea, în ordine, în 28, 29 și 30 mai, iar returul în 4, 5 și 6 iunie (toate meciurile României au loc de la ora 17). Turneul Final Four al Golden League va avea loc la Ruse (Bulgaria), în 19 şi 20 iunie.

 

* Foto: @ CSU Medicina Târgu Mureș

 

Andrei TUDORAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare