2021 – Odată cu răsăritul vine un an, altul… (urarea msnews pentru cititori, pentru oameni)

0
172

URAREA MSNEWS. … de-a lungul trăirii noastre au plecat mulți, și ani și oameni, dar răsăritul și-a păstrat cadența, imperturbabil. Răsăritul din 1 ianuarie va aduce alt an, alt început, alte speranțe, alte planificări, alte visuri, alte dorințe. Pentru că e-n legea firii.

 

Pentru că ați fost cu noi, indiferent de motive, am vrea să vă mulțumim dăruindu-vă sănătate și dorințe împlinite, dar nu stă în puterea noastră. Așa că vă mulțumim prin cuvinte. Cuvinte pe care o să vi le dăruim și-n anul ce vine.

 

În 2020 am învățat despre restricții, izolări, distanțări, dureri, teamă și osteneli pentru vieți. Sperăm că am învățat. Și în noul 2021 o să ne recâștigăm, pentru că nu mai avem timp să ne pierdem. Nici nu ne-a plăcut să o facem.

 

La mulți ani, 2021!

 

* Foto: Dilok Klaisataporn (Getty Images)

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ