EVENIMENT. Poșta Română lansează primele NFT-uri ale unei entități de stat românești, sub forma unui timbru digital, cu ocazia împlinirii a 160 de ani.
 
„Vorbim de o serie limitată de 160 de NFT, simbolizând epoca Poștei Române, creații grafice virtuale cu o valoare de piață care ar trebui să crească”, spune compania într-un comunicat de presă.
 
Jetoanele nefungibile (NFT) sunt jetoane care conferă proprietarilor proprietatea exclusivă și urmăribilă a oricărui tip de fișier digital: pot fi imagini, melodii sau, în cazul NFT-ului Poștei Române, ștampile. Sunt populare printre investitori în criptomonede.
 
Din cele 160 de NFT emise, Poșta Română a alocat, special pentru evenimentul de la sediul Muzeului Național de Istorie a României, zece timbre digitale, care vor face obiectul unei licitații deschise. Prețul de pornire pentru cele 10 NFT a fost stabilit la 160 EUR pentru fiecare bucată.
 
Veniturile obținute vor fi donate fundației Casa Speranței HOSPICE, care a inițiat un proiect comun cu Poșta Română în acest sens.
 
Banii vor sprijini programele derulate în sprijinul pacienților cu boli incurabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare