23 aprilie – Ziua Bibliotecarului din România

UMFST. Biblioteca Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, un suport permanent, dinamic si activ al activităților de educație și cercetare din universitatea noastră, anunță cu prilejul Zilei Bibliotecarului din România 𝑑𝑒𝑠𝑐ℎ𝑖𝑑𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑛𝑜𝑖 𝑠𝑎̆𝑙𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑒𝑐𝑡𝑢𝑟𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚 24/7, 𝑠𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑐𝑙𝑎̆𝑑𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑒𝑛𝑡𝑟𝑎𝑙𝑎̆ 𝑎 𝑢𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖, 𝑠𝑎𝑙𝑎 021.

Instituită prin Hotărârea de Guvern nr. 293/ 2005, această zi simbolizează recunoașterea publică oficială a prestigiului unei profesii de importanță deosebită pentru cultura națională.

Începând din anul 1995, la inițiativa UNESCO, în data de 23 Aprilie sărbătorim Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor, cu scopul de a promova și onora cartea, de a înțelege importanța lecturii în viața societății, de a onora și proteja drepturile de autor.

În acest context, Editura University Press a UMFST G.E. Palade din Târgu Mureș transmite aprecierile sale autorilor care au ales să își publice lucrările sub egida acesteia.

Detalii: https://blog.umfst.ro/ziua-bibliotecarului-din-romania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare